Olvasson rólunk, ismerjen meg minket!

A legfontosabb információk, amit a Birsch Construct Kft.-ről tudnia kell.

A BIRSCH CONSTRUCT Kft. jelenleg 50 jól képzett szakemberrel áll ügyfeleink szolgálatára. Ezen felül irodai munkatársaink segítenek a projektelőkészítés, menedzsment és adminisztráció területén.

Mottónk: Minden nehézség, egyben lehetőség is.

Törzsgárdánk számos éve bizonyít a hazai erőművekben, és egyéb ipari létesítményekben. Az átfogó tudásnak és több éves szakmai tapasztalatnak köszönhetően nem csak meglévő, hanem új megrendelőink is folyamatosan felkeresnek minket olyan feladatokkal, amikre nehezen találnak szakcéget. Fejlett probléma megoldó képességünknek köszönhetően még nem volt olyan kihívás, amelyet ne teljesítettünk volna – hibamentesen, és határidőre.

Filozófiánk, hogy nincs filozófiánk. Alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez, kreatívan és rugalmasan kezeljük a felmerülő problémákat és az adott körülményekhez alakítjuk a megoldási stratégiánkat.

A CÉLJAINK

HÁROM FONTOS DOLOG

HATÁRIDŐ

MINŐSÉG

GAZDASÁGOSSÁG

Akármilyen különleges – vagy éppen általános – feladattal is találkozunk, vannak dolgok, amikből nem engedünk: ezek a határidő, minőség és a gazdaságosság. Fenntartható iparhoz nélkülözhetetlen ezeknek  a betartása és betartatása. Így dolgozunk nap, mint nap.

Munkatársaink jó közérzetére mind anyagi, mind egészségvédelmi szempontból figyelünk. Jó bérek, és az összes egészségvédelemmel kapcsolatos szabvány és szabály követésére különös hangsúlyt fektetünk. Mindezek mellett még fontosnak tartjuk a szakiskolai képzést!

Szorosan együtt működünk a helyi szakiskolával, hegesztőinket és lakatosainkat saját magunk képezzük. Hiszünk a magyar emberekben, és abban, hogy odafigyeléssel és profizmussal bármit elérhet ez a csapat.